Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فاطمی گفت: حذف ارز دولتی در حوزه دارو باید اتفاق بیفتد، این مسئله امری قطعی و ضروری است به طوری که در مصوبه بودجه ۱۴۰۱ هم نیز بر این موضوع تاکید شده است.

او گفت: پرداخت از جیب مردم نباید افزایش پیدا کند و این مسئله سبب تاخیر در حذف ارز دولتی شده است، تاخیر در اجرای این موضوع به صنایع داروسازی لطمه وارد می‌کند، صنایع در طول یک سال گذشته با افزایش هزینه مواجه بودند، اما امسال نتوانستند افزایش قیمت دارو داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نائب رئیس انجمن داروسازان اگر صنعت داروسازی نتواند افزایش قیمت مطابق تورم داشته باشد طبیعتاً صنعت داروسازی نمی‌تواند مواد اولیه را خریداری کند و این مسئله می‌تواند سبب بروز مشکل و در نهایت کمبود دارو شود. اگر برای دارو‌های وارداتی ارز دولتی حذف نشود قیمت دارو ۷ برابر افزایش می‌یابد.

فاطمی گفت: اگر قرار باشد پرداخت از جیب بیمار تغییر پیدا نکند دیگر پوشش بیمه با مبالغ الان نمی‌تواند باشد، اغلب دارو‌ها تحت پوشش ۷۰درصدی سازمان‌های بیمه هستند در حالی که اگر قیمت  افزایش پیدا کند و مردم بیشتر پرداخت نکنند پوشش بیمه ۹۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و این مسئله به اعتبار ۸۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد نیاز دارد.

او گفت: تامین اعتبار امری ضروری است. در حال حاضر در دو ماه اخیر افزایش قیمت در بازار دارو نداشتیم ولی اگر افزایش قیمت متناسب با نرخ تورم اتفاق نیفتد صنایع داروسازی متضرر می‌شوند. بین ۴ تا ۵ میلیون بیمه نشده در کشور داریم که سازمان‌های بیمه‌گر آن‌ها را تحت پوشش قرار خواهند داد. بسیاری از دارو‌های او تی سی از پوشش بیمه خارج شده بودند، اما دوباره تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: داروسازان ارز دولتی داروسازی افزایش قیمت پوشش بیمه ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: ۱۰ هزار بیمار خاص در این استان تحت پوشش و مشمول حمایت‌های بیمه سلامت هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت، نورالدین رحیمی روز چهارشنبه گفت: بودجه اختصاصی به صندوق بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر در سال جاری از 70 هزار میلیارد ریال به 90 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی بیان کرد: 10 هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان ایلام مشمول حمایت این صندوق و اداره کل بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه مراجعه بیماران خاص در ایلام به مراکز درمانی 61 هزار مرتبه بوده است، یادآور شد: بیش از 530 میلیارد ریال بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

رحیمی با بیان اینکه 107 بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق است، گفت: یکی از خدمات ارزشمند در این دولت تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج است که در گذشته فقط چهار بیماری، تالاسمی، دیالیز، ام اس و بیماری خاص حمایت می‌شدند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام با اشاره به اینکه در این دولت 27 بسته خدمتی برای بیماران خاص تعریف شده است، افزود: بر این اساس وقتی بیماری به مراکز درمانی مراجعه می‌کند هزینه درمان رایگان بوده و در بحث ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نیز حمایت‌های 100 درصدی در رابطه با این بیماران انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت به دنبال ارتقای خدمات برای افراد تحت پوشش است به طوری که در استان 450مرکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • پیگیری اقدامات انجام شده برای بیماران تالاسمی
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی چیست؟
  • شرط سازمان غذا و دارو برای برنج‌های وارداتی
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج