Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، میثم نیلی درباره افزایش قیمت کاغذ و به دنبال آن کتاب و تمهیداتی که در این زمینه در نظر گرفته شده، گفت: قیمت کاغذ به نسبت اقلام دیگر افزایش پیدا نکرده است و حتی افزایش آن در برابر افزایش قیمت‌های اقلام دیگر بسیار کم است. اصل افزایش قیمت برای هفت سال قبل است که در یک مرحله قیمت کاغذ چهار برابر شد و در مرحله دیگر سه برابر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او با بیان این‌که بعد از دولت دوازدهم قیمت کاغذ همان است افزود: اتفاقی که در حال حاضر در واردات کاغذ مطرح است، تخصیص ارز دولتی برای واردات کاغذ است که هنوز این اتفاق نیفتاده است. 

نیلی با بیان این‌که کاغذ تنها کالایی است که با دستور مستقیم ریاست جمهوری با ارز دولتی وارد شد، اظهار کرد: با افزایش قیمت کتاب، قدرت خرید کتاب در مردم پایین آمده است و عمده ناشران کاغذ را به صورت آزاد می‌خرند اما این موضوع ربطی به قیمت خرید کاغذ ندارد. 

رئیس مجمع ناشران انقلاب اسلامی درباره تمهیدات دولت برای واردات کاغذ بدون ارز دولتی توضیح داد: دولت دو تدبیر برای این موضوع دارد که وزارتخانه های صمت و فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین مسئولیت را در این حوزه دارند. همچنین رییس جمهور و معاون اول او موضوع را به جد پیگیری می‌کنند تا موضوع ارز دولتی حل شود. اولین تدبیر خودکفایی تولید کاغذ در داخل است.

او ادامه داد: با این که بیش از چهل درصد از مواد اولیه کاغذ وارداتی است، قیمت تمام شده کاغذ در کشور ما برای تولید داخلی به مراتب پایین‌تر از قیمت تمام شده کاغذ خارجی است. این اختلاف قیمت به اندازه‌ای است که ناشران و ناظران چاپ را برای خرید کاغذ داخلی انگیزه‌مند می‌کند. 

میثم نیلی سپس گفت: دومین تدیبر، یک تدبیر میانی است. حمایت هدفمندانه و هوشمندانه از مصرف‌کننده واقعی کتاب. حدس من این است که دولت درباره واردات کاغذ با همین نگاه مهربانانه و عامیانه تصمیم می‌گیرد و قرار است برای علاقه‌مندان به کتاب یارانه‌ای تعلق گیرد. 

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گرانی کاغذ تولید کاغذ داخلی ارز دولتی واردات کاغذ افزایش قیمت قیمت کاغذ ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمد رضا پاکدل در صد و هفتاد و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار کرد: به طور مداوم وضعیت بازار استان و به طور خاص مواردی که مربوط به معیشت و سفره غذایی مردم سرکار دارد، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی وضعیت تأمین گوشت قرمز و سفید را در استان مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه با اتخاذ سیاست‌های بهینه، آرامش در بازار استان حاکم است که این موضوع در رابطه با مواد پروتئینی در استان صدق می‌کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد حمایت از تولیدکنندگان را از سیاست حاکمیت خواند و ادامه داد: با توجه به اینکه استان یزد در تولید مرغ به خودکفایی رسیده و این محصول مازاد بر نیاز روزانه استان تولید می‌گردد، روند قیمت این محصول به شدت آهنگ کاهشی دارد از این رو به جهت حمایت از تولید کنندگان شرایط مناسبی برای خرید مرغ مازاد تولیدی مهیا شده است.

پاکدل در ادامه در رابطه با وضعیت گوشت قرمز در استان بیان کرد: دو راهکار کوتاه مدت و بلند مدت برای حل زیرگروه کالایی گوشت قرمز در سبد کالای خانوار طراحی شده است، رویکرد بلند مدت ناظر بر حمایت قاطعانه از جریان تولید این محصول استراتژیک می‌باشد و رویکرد کوتاه مدت ناظر بر افزایش میزان عرضه از محل واردات گوشت گرم، گوشت منجمد و دان زنده به استان می‌باشد.

وی استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه‌ریزی شده است و با سیاستگذاری‌های استان چشم‌انداز مطلوبی برای این زیرگروه کالایی متصور می‌باشد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در خصوص گوشت گرم گوسفندی سعی خواهد شد همانند گوشت مرغ، استان به عنوان تولیدکننده برتر در کشور شناخته شود.

لازم به ذکر است که استان یزد طی ۶ ماه گذشته در تورم گروه کالایی خوراکی‌ها پایین‌ترین تورم در سطح استان‌های کشور را داشته است و تنها زیرگروه کالایی که شرایط خاصی در کنترل آن در استان ایجاد گردید گوشت قرمز گوسفندی بوده است که به دلیل تولید پایین استان و اتکا به واردات از استان‌های همجوار و خارج از کشور، ابتکار عمل در دست استان نبود.

کد خبر 751865

دیگر خبرها

  • بودجه ۲۰ همتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی/ کتاب نقطه قوت تاریخی ایران است
  • ۲ مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب سال گذشته/ نکاتی که نیازمند توجه جدی است
  • مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • اسماعیلی: مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم است
  • مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد